LedjenAdijan

Sunce moje, sada mirno spavaj u ljepotama Džennetskim

4139 0
Preporuči tekst

Nisi ti kriv sine moj sto si rodjen u pogan vakat…

Sunce moje,sada mirno spavaj u ljepotama Dzennetskim kada na ovom svijetu nisi mogao !Izvini andjele mali sto te Bog dao pogresnim ljudima ! Izvini sto te zacelosjeme onog poganog covjeka !

Kako jenekome mogao smetati tvoj plac ? Ono sto si jedino znao raditi sa svojih 4 mjeseca zivota !! Nisi ti kriv sine moj sto si rodjen u pogan vakat, kada jeljudima bitniji alkohol od vlastitog djeteta .

Nisi imao snage odbraniti se od svog oca, zato te i ubi’ ! Ali ima Allaha, vjeruj andjele da nece ni zamiisliti kakva ce ga patnju u zivotu stici ! Ne znas milo moje koliko je suza palo ovih dana zbog tebe i ako te mnogi mi nismo znali .

Al’ usao si u nase zivote I boricemo se svi za pravdu tvoju .. A tebi dragi Allah nek’ podari lijepi Dzennet i mir tvojoj bezgrijesnoj dusi .

Nisam te znala licno mrviice malena, al’ mi te zao i previse…

Autor teksta: Amela Amy

*Napomena i prisjećanje na ovaj događaj: I taman kada semislilo da je kraj nasilju nad djecom, 1. decembra odjeknula je vijest da je21-godišnji Eldar Leđen uhapšen zbog ubistva četveromjesečnog sina. Svog sinausmrtio je 29. novembra u kući u ulici Avde Hodžića, gdje je sa suprugomIndirom P. živio kao podstanar. Bebu je bacio na fotelju, jer ga je nerviralošto plače. Na fotelji su bile drvene drške, u koje je mališan udario i zadobiopovrede usljed kojih je preminuo.


Preporuči tekst

Related Post