Lindsay LohanHijab

Lindsay Lohan od hidžaba do golotinje: “Ako si muslimanka ne možeš ovo objavljivati”

3342 0
Preporuči tekst

Draga Lindsay, islam nas ovako ne uči!

Lindsay Lohan je najavila povratak na male ekrane rijaliti programom “Lohan Beach Club” na MTV-u koji kreće s emitovanjem u januaru. Kako bi situaciju začinila prije premijere na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je gola.

Zvijezda filma “Mean Girls” sa svojih 7.1 miliona pratilaca podijelila je rođendansku fotografiju koja je erotizovana replika Marilyn Monroe.

Prošlost je prošla.Nedavno je u intervjuu za New Your Times izjavila: „Ja sam normalna, draga osoba. Dobra osoba. Nemam nikad loših primisli. Moja prošlost je prošla. Ljudi vole ponovno povlačiti stvari iz prošlosti. Ali ona je za mene mrtva i to mi je najvažnije.“

Lohan, koja “istražuje” vjeru Islam od 2016. godine, našla se na meti pratilaca koji smatraju da je ovakvo ponašanje nedopustivo.

Lindsay Lohan nikad nije potvrdila da je promijenila vjeroispovjest.

Zvijezda, kojoj na Instagramu u potpisu stoji “Salam Aleikum” (mir s vama), na društvenim mrežama često objavljuje i druge islamske fraze.

“Ako si muslimanka ne možeš objavljivati gole fotografije”, “čitala si Kur'an… Kur'an ne uči ovo”, “ovo je zaista neprihvatljivo, a čak sam pomislila da ćeš se promijeniti jer cijeniš Islam”, samo su neki od komentara nezadovoljnih pratilaca.


Preporuči tekst

Related Post