Pljackas Dobio Batine

Pokušao opljačkati djevojku, ali nije znao da je ona UFC borac. Krv je lila niz ulicu

1634 0
Preporuči tekst

Koji blam – pristao sam da zove policiju

Jedan pljačkaš pokušao je ukrasti mobitel UFC-ovoj borcu Polyana Viana. Ne samo da je ostao praznih ruku već je dobio batine i završio u pritvoru.

Vijana je čekala Uber u Rio de Žaneiru kada joj je prišao jedan muškarac. Pokazao joj je pištolj i zatražio da mu preda torbu ili će pucati.

“Rekao mi je da i ne pomišljam da se opirem jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je premekan. Bio mi je vrlo blizu i pomislila sam da ga neće imati vremena izvući sve i da je pištolj pravi – prepričala je Brazilka za MMAJunkie.

”Udarila sam ga dva puta, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, počela sam ga gušiti. Potom sam ga stavila na isto mjesto na kojem smo sjedili nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: ‘Sad ćemo pričekati policiju.'”

Vijana je zatražila od prolaznika da pozovu policiju.

“Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao… Pitao me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljuta pa je na kraju, vjerovatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: “Uredu, zovi policiju…”

Vijana u UFC-u ima omjer 1-1, a ukupno u MMA karijeri ima 10 pobjeda i dva poraza. Njenim potezom pohvalio se na Instagramu i Dana White, prvi čovjek UFC-a.

OrizareNews.com


Preporuči tekst

Related Post