Podvalili Sliku

Ona je rođena na Internetu: Podvalili su njenu golu fotku da je ušutkaju

1231 0
Preporuči tekst

Klasična mržnja onih koji su protiv žena u politici

Klasični rat koji zadrti ženomrsci i desničari vode protiv žena u politici, je da objavljuju njihove lažne ili prave golišave fotografije

Golišave fotografije američke mlade i atraktivne Alexandrie Ocasio-Cortes,

zastupnice izabrane u New York Districtu na posljednjim izborima u studenom, već danima kruže društvenim mrežama. Primjer je to, što bi rekli – ‘by the book’ zlostavljanja kakvim se ženomrsci služe vrlo često kad žele poniziti i uništiti neku žensku osobu.

A ovaj put, nakon Hillary Clinton, na meti se našla žestoka kritičarka Donalda Trumpa i zbog toga je odmah uslijedio odgovor desničara putem interneta.

Fotografija, snimljena u kadi koja prikazuje obojene nokte na nogama i – u odrazu slavine nešto što izgleda kao gole grudi, nije fotografija Ocasio-Cortez. Fotografija, lažno opisana kao feed na Instagramu, bila je, kako je otkrio web portal Motherboard, objavljena još prije mjesec dana i to na Redditu.

A bjavio ju je fetišist opsjednut fotografijama ženskih stopala. Naravno, fotografiju su odmah zlorabili Trumpovi pristaše i napisali da je riječ o Alexandriji Ocasio-Cortez iako ženski prsti na fotografiji nemaju nikakve sličnosti s onima kongresnice, piše Washington Post.

(TBT)


Preporuči tekst

Related Post