Zakir Naik

Šta mislite o ovom efendiji, koji govori sljedeće: Ko je taj Zakir Naik? Meni on ne znači ništa!

8487 0
Preporuči tekst

Izgleda da je ovog hodžu jako zaboljelo što je dr.Zakir Naik mnoge novotarije koje čine on i slični njemu jasnim dokazima pobijao na svojim predavanjima

Ogromno nepostovanje velikana danasnjice dr. Zakira Naika od strane hodže Muhića .

Tekst koji je Muhić napisao je jedno veliko ruglo ismijavanja ovog velikog alima čiji je koeficijent inteligencije najveći na svijetu.I umjesto da se ponosi time što je musliman najpametniji čovjek današnjice on se polomi ismijavajući ličnost ovog čovjeka uporedjivajući ga pritom sa nekim komšijama i kolegama koji uopšte nisu muslimani.

Izgleda da je ovog hodžu jako zaboljelo što je dr.Zakir Naik mnoge novotarije koje čine on i slični njemu jasnim dokazima pobijao na svojim predavanjima,a zadnje što je ovog hodžu zaboljelo je vrlo vjerovatno izdavanje fetvi šejha Zakira Naika o zabrani čestitanja nemuslimanskih praznika što ovaj hodža radi – da nas Allah sačuva zablude.

Podsjećamo Muhića da je dr.šejh Zakir Naik hafiz Allahove plemenite knjige,i svih hadiskih zbirki . Da zna na pamet bibliju,toru,i sve knjige i knjižice budista,hinduista . Zakir Naik je bio sebebom da na stotine ili čak hiljade ljudi prihvati islam njegovim sebebom.

Čovjek koji je nepobjediv u svim svojim debatama i čovjek čije misionarske organizacije aktivno rade na širenju islama širom Indije,Pakistana,Indonezije …

Ko je zapravo hodža Muhić? Kome pripada? Pred kim je učio znanje ? Ko su šejhovi pred kojima je učio ?

Muslimani ,pazite od koga učite znanje i ko vam vazi

Izvor: fb Ko su oni koje zovu ‘vehabijama’


Preporuči tekst

Related Post