Vojska Dzinna

Vatikan poslao vojsku džinna na Bosnu i Hercegovinu

3177 0
Preporuči tekst

Vatikan, kršćanski svećenici i njihovii egzorcisti, putem sihra šalju vojske na muslimane

Treba imati na umu činjenicu da je islamski ummet meta raznih neprijatelja, posebno njegovi istaknuti pojedinci ili grupe koje su bitne za islam. Vehid Abdus-Selam navodi u jednoj od savremenih, najpoznatijih i najvrednijih knjiga iz oblasti liječenje Kur’anom „Preventiva čovjeku od džinna i šejtana“ da Vatikan, kršćanski svećenici i njihovii egzorcisti, putem sihra šalju vojske na muslimane. On spominje slučaj jedne dobre muslimanke opsjednute džinnom kršaćaninom koja je, dok se nije izliječila, na ulicu padala na sedždu svakom kršćanskom svećeniku.

I muslimani u Bosni bili su jedna od najdražih meta Vatikana na koju su usmjeravali vojsku džinna.

U sjećanju mi je slučaj mladića kada se obratio za pomoć u čudnom i teškom društvenom stanju, pogođen džinnskom vojskom koja je usmjerena iz Vatikana. Njegovo liječenje trajalo je od podne do sabaha idućeg dana, nastojeći da se oboljeli riješi četa džinna poslatih od strane Vatikana na mudžahide u Bosni.

Na koncu, poslije višesatnog učenja koje je rezultiralo da se džinni jave, razgovaraju, predstave i priznaju od koja su poslani, neki njihovi oficiri i starješine su primili islam zajedno sa dijelom vojske koja se podijelila na dva dijela: muslimani i kršćani.

Nakon ponovljenih bezuspješnih pokušaja da se džinni nemuslimani pokore i izađu između ove dvije grupe, u tijelu oboljelog dolazi do borbe između života i smrti. Prisutni koji su pomagali bili su frapirani sa onim šta se dešavalo. Poskakivali su na noge i donosili tekbire gledajući kako po tijelu oboljelog na stomaku odjednom kao da provri. Ruke i noge su se sukobile, desna ruka udara je lijevu, lijeva desnu, a tako i noge.

Pozvan je i TV kamerman koji je snimio najzanimljivije detalje. Na koncu te borbe unutar tijela oboljelog koja se završila neprirodnim bježanjem i puzanjem lijeve ruke koja je desna hvatala, javio se selamom starješina muslimana zadihan i izranjavan, dostavljajući izvještaj o pobjedi, šehidima, ranjenim i zarobljenim neprijateljima.

Pošto su muslimani pobijedili, oni su bez problema pristali na izlazak na napuštanje tijela ovog mladića koji je, Allahovom voljom, ozdravio.

Iz knjige Liječenje Kur’anom, autora Muharema Štulanovića, str. 11-12


Preporuči tekst

Related Post