Ognjen Vranjes

Ognjen Vranješ ponovo provocira: Na instagramu objavio pjesmu Baje Malog Knindže “Ne volim te Alija” (Foto)

1786 0
Preporuči tekst

Osude i od Nogometnog saveza BiH…

Nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ objavio je novu spornu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ovaj put je bh. defanzivac u opis fotografije stavio stih pjesme “Ne volim te Alija”, Baje Malog Knindže

Vranješ je, kao što to često radi kada shvati grešku, obrisao fotografiju, ali ona nije promakla bh. javnosti koja je još jednom žestoko osudila ovaj čin reprezentativca BiH.

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis “Drhte ruke oko Banje Luke”, što je stih pjesme koju pjeva Baja Mali Knindža “Ne volim te Alija”.

Podsjećamo, Vranješ je nedavno napravio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a takvo ponašanje oštro je osudio i Nogometni savez BiH.

“Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže NS BIH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama”, poručili su tada iz NS BiH.

Vranješ je nedavno objavio i fotografiju trenutka u kojem je eksplodirao molotovljev koktel među navijačima Ajaxa uz opis “Dobro došli u pakao”, a to su mnogi shvatili kao podršku nasilju na tribinama. Također, osuđen je uvjetno na osam mjeseci zatvora zbog poticanja nasilja putem društvenih mreža dok je nastupao u Grčkoj.

(Face TV / Boljabosna.com)


Preporuči tekst

Related Post