Pogledajte kako Tayson Fury i njegov tim uče Fatihu (VIDEO)

2789 0
Preporuči tekst

Tyson Fury novac od meča sa Deontay Wilderom dao beskućnicima

Američki bokser Deontay Wilder odbranio je WBC titulu nakon što je njegov meč sa Tysonom Furyjem završen bez pobjednika.

Prije meča Taysona Fury i njegov tim okupili su se u krug i proučili Fatihu. Američki bokser Deontay Wilder odbranio je WBC titulu nakon što je njegov meč sa Tysonom Furyjem završen bez pobjednika.

Tyson Fury je novac od borbe protiv Deontayja Wildera dao beskućnicima. Donirao im je engleski bokser čak 7 miliona funti, a taj će novac neosporno dobro doći svima onima kojima je potreban.

Već je prije samog meča protiv Deontayja Wildera kontaktirao razne udruge u Engleskoj, koje će njegovu zaradu od sedam miliona funti, iskoristiti za gradnju kuća najpotrebitijima.“Donirao sam svoju cijelu posljednju zaradu, no nisam to napravio da bih promovirao sebe. Pomažem ljudima i ne tražim hvalospjeve zbog toga. Niti želim da me nazivaju nekime tko čini dobra djela”, rekao je Fury, koji trenutno putuje po svijetu i promovira revanš s Wilderom.

Prvi meč je završio neriješeno, a revanš bi se trebao dogoditi kasnije ove godine. Prije prvog meča, Tyson Fury i njegov tim okupili su se u krug i proučili Fatihu. Mnogi su odmah pomislili da je Kralj cigana prešao na islam. Ali, zasad od toga nema ništa…


Preporuči tekst

Related Post