HODŽA IZ MAOČE LIJEČIO NOGOMETAŠA KOLAROVA OD SIHIRA

4548 0
Preporuči tekst

Hodža mu ponudio i predložio da pređe na islam

POD OZNAKOM „EKSKLUZIVNO“ MEDIJI U BIH DONIJELI SU PRIČU O DOLASKU ALEKSANDRA KOLAROVA KOD ANONIMNOG HODŽE U GORNJU MAOČU. SRPSKI FUDBALER TRAŽIO JE I DOBIO POMOĆ TAMOŠNJEG ISCJELITELJA KAKO BI SE ŠTO PRE OPORAVIO OD POVREDE ČLANKA.

U prvom razgovoru on je ostao potpuno šokiran ponudom hodže koji mu je ponudio da pređu na islam. Mediji u BiH pišu da je lijevi bek Mančester sitija posjetio iscjelitelja u mjestu koje su strani mediji označili kao sjedište islamista u Bosni i Hercegovini.

Anonimni sagovornik Avazovog sporta iz Sarajeva otkriva da je igrač Mančester sitija prvo bio iznenađen ponudom koju je dobio iz Maoče.
Kolarov je već bio spreman da odustane, ali…
“Kad je već mislio da od posla nema ništa, stao je pred hodžu i pažljivo saslušao uputstva. Seansa je trajala oko 30 minuta, a fudbaler se po završetku osjećao znatno bolje. Posebno je poboljšanje osjetio po povratku u Mančester i poslije odrađenog prvog treninga.”

Izvor lista pokušao je da objasni kako je došlo od izlječenja.
“Oporavio se pomoću molitvi iz vjerskih knjiga. Iznenađeni su bili i u Srbiji kako se tako brzo vratio u formu poslije nezgodne povrede” – zaključuj sarajevski list priču.

Inače, strani mediji su Gornju Maoču označili kao sjedište radikalnih islamista u Bosni i Hercegovini.

MXMAGAZIN


Preporuči tekst

Related Post