“MORAM PRIZNATI. OŽENJEN SAM I IMAM LJUBAVNICU”

1416 0
Preporuči tekst

To što ste u braku ne znači da vaš ljubavni život mora prestati

Naredna priča može biti šokirajuća, ali njegove riječi su jako mudre… Jarrid Wilson je pisac i muž. On također ima blog gdje zapisuje veoma pametne stvari… A svoj blog je također iskoristio za ovo čudno priznanje koje je nedavno pokrenulo lavinu komentara…. brzo ćete shvatiti i zbog čega.

„Moram priznati. Oženjen sam i imam ljubavnicu.

Da, ja se viđam sa jednom ženom. Ona je stvarno nevjerovatna djevojka. Ona je lijepa, inteligentna, razigrana i jaka… volim da izlazim s njom u večernjim satima, izlazimo u restorane, kino, i kada je vidim, kažem joj koliko je lijepa. Na nju ne mogu biti ljut duže od pet minuta, a njen osmjeh ima moć da mi uljepša dan kada je vidim.

Nekada me bez najave posjeti na radnom mjestu. Ponekad mi donese ukusan ručak ili me iznenadi sa dobrim kolačem koji je ona sama napravila. Ne mogu da vjerujem koliko sam sretan što izlazim sa ovom ženom iako sam oženjen. I vama preporučujem da probate ovo, vidjet ćete koliko će vam obogatiti život!

Oh! Da li sam spomenuo da je ova ljubavnica, ova žena sa kojom se viđam moja supruga! Šta ste očekivali?….

Ono što pod ovim mislim jeste da to što ste u braku ne znači da vaš ljubavni život mora prestati.

Želim da i dalje budem ljubavnik svoje supruge i da izlazim sa njom kao i prvog dana čak iako sam je oženio. Ne želim da prestanem da joj se udvaram, ne želim da prestanem da je šarmiram samo zato što je rekla ‘da’. Ipak vrlo često vidim da veze zapadaju u rutinu jer su ljudi prestali da sebe smatraju ljubavnicima.

Kada zaprosite nekoga ili čak u prvim danima kada se upoznajete i odlučite da se oženite posmatrate tu osobu na poseban i jedinstven način. Zbog čega bi sada željeli da to prestane? To ne bi trebalo. Uzbuđenje koje ste osjetili tokom prvog sastanka ne bi trebalo da isčezne tokom nadolazećih godina. Probudite se svaki dan i podsjetite svoju suprugu da je lijepa i divna kao i u prvim danima vaše veze. Vidjet ćete da će se postavljanjem stvari na ovakav način vaš odnos potpuno promijeniti.

U svakom odnosu, komunikacija i stalno traganje za načinom da zadovoljite druge je ključ. Šta je ljubav ako nije to?

Napisao: Jarrid Wilson

 IslamBosna.ba


Preporuči tekst

Related Post