ARKANOV SIN SE SLIKAO SA SNAJPEROM I POGLEDAJTE ŠTA JE PORUČIO:

3226 0
Preporuči tekst

Veljko je očigledno željan osvete

Veljko Raznatovic sin od Arkana svakodnevno objavljuje story i video klipove po drustvenim mrezama,jucer je Veljko objavio fotografiju na kojoj se vidi da drzi pusku u ruci a djevojka ga ljubi u obraz,zatim naredna fotografija Veljko objavljuje sliku Kosova i govori da im to nikad nece zaboraviti.Veljko je ocigledno zeljan osvete

Iako je kako je ranije i napomenuto, Veljko odrastao u senci popularnosti svoje majke, koja je i sama pokušavala de decu zaštiti od pritiska javnosti, te je rano ostao bez oca, i na njemu je to ostavilo neizbrisiv trag, danas je on uspešan mladi bokser, te je već u nekoliko mečeva pobedio. U početku u tinejdžerskim danima, Veljko je imao nekoliko sukoba sa zakonom, kada se u par navrata potukao sa obezbeđenjem beogradskog noćnog kluba, te su ga napali navijači kod pak „Marakane“, gde u neposrednoj blizini i živi, a kasnije je u toku studija u Banjaluci bio takođe privođen zbog zakazane tuče sa grupom mladića iz tog grada.

Iako je Veljko Ražnatović od prošle godine počeo da trenira boks, te je od početka 2018. godine odneo niz važnih pobeda, njegova majka Ceca kaže kako pred svaki njegov meč strepi zbog vrste sporta za koji se njen sin odlučio, ali da je na njega i njegove uspehe veoma ponosna, te da iako u početku nije mogla od straha da gleda boks mečeve svoga sina, ona sada vrlo rado i odlazi na sva njegova takmičenja. Svoju prvu veliku pobedu, mladi bokser Veljko Ražnatović je odneo u Jagodini, 10. marta 2018. godine, a potom je pak i pobedio i u meču u Beogradu i to baš na 45. rođendan svoje majke Cece, koja je zbog toga za par dana odložila svoju rođendansku proslavu.

  • armijarbih.com


Preporuči tekst

Related Post