Otac djevojke iz Sandžaka koja je poginula sa vjerenikom u Njemačkoj bio u koloni auta na mjestu horora, a nije ni znao da mu je stradala kćerka

5829 0
Preporuči tekst

Nije znao da je zastoj nastao jer je poginula njegova ćerka

Verenici Medina Bjelak (22) i Alen Kučević (24) tragično su stradali u nedelju u Langenu u Nemačkoj prilikom direktnog sudara sa policijskim automobilom koji je pod rotacijom jurio ka mestu gde se nešto ranije srušio avion. U koloni koja se stvorila zbog obustave saobraćaja nalazio se i Medinin otac, ne znajući da je zastoj nastao jer je poginula njegova ćerka.

Prema priči rodbine, Alen i Medina pošli su u Lengen kod Frankfurta da pronađu stan, u koji su nameravali da se usele. Alen Kučević (24) upravljao je automobilom marke “opel” dok je na suvozačkom mestu bila njegova verenica Medina, kada odlučio da pretekne automobil ispred sebe. Tokom manevrisanja, u susret mu je naišao policijski automobil pod rotacijom.

Iako još uvek nije zvanično saopšteno, nemački mediji prenose da je automobil kojim je upravljao Alen verovatno prilikom preticanja udario u drugo vozilo i direktno naleteo na policijski automobil.

Nakon snažnog sudara vozila su sletela sa puta, a trojica policajaca koji su bili u službenom automobilu teško su povređena i helikopterima su prebačeni do najbliže bolnice, saopštio je potparol policije u Ofenbahu. Mladi verenici nisu imali tu sreću, već su nažalost podlegli povredama na licu mesta.

Ono što ovoj priči sa tragičnim krajem daje posebno bizaran ton jeste činjenica da se otac nastradale Medine, neposredno nakon nesreće, zatekao sa svojim kolegom na istom tom putu. Njih dvojica su upala u gužvu koja je nastala zbog uviđaja nakon nesreće. Nesrećni čovek nije ni slutio da su u nesreći nastradali njegova ćerka i budući zet. To mu je saopšteno tek kasnije, kada su mu policajci zakucali na vrata.

Podsetimo, nešto pre sudara nedaleko od mesta nesreće srušio se avion u kom je poginulo troje ruskih državljana.

Ruska kompanija S7 Erlajns identifikovala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije, inače ruska milionerka. Policijski automobil koji je udario u Alenov “opel” žurio je ka mestu na kom je bio srušen avion.

(Blic)


Preporuči tekst

Related Post