Nedostatak IntimnogOdnosa

Posljedice koje mogu nastupiti ako nemate intimni odnos duže od sedmicu dana:

3981 0
Preporuči tekst

Pozitivne posljedice kada je u pitanju kontinuirani i redovni intimni odnos

Nemojte odmah reagovati dok ne pročitate tekst. Cilj ovoga teksta je pobuditi osjećaj i želju da supružnici imaju česte i naravno halal odnose, izgraditi veću ljubav među supružnicima.

Uz pomoć raznih internet portala, danas nam je omogućeno da saznamo mnogo stvari koje su korisne za nas i naše zdravlje. Upravo sada ćete saznati koliko je bitno imati intimne odnose, te da oni imaju razne zdravstvene prednosti o kojima do sada niste ni razmišljali.

Međutim, stručnjaci su utvrdili da ukoliko ovu aktivnost ne obavljamo najmanje sedam dana, onda mogu da se dogode velike i ozbiljne posljedice, baš kao i kada je u pitanju bilo koja druga aktivnost.

Napominjemo, ovo se odnosi na one osobe koji su već imali ‘redovne’ intimne odnos. Cilj ovoga teksta je pobuditi osjećaj i želju da supružnici imaju česte i naravno halal odnose, izgraditi veću ljubav među supružnicima.

Evo o kojim posljedicama je riječ: Stres Da biste umanjili stres idealno rješenje je da imate odnose sa svojim supružnikom. Istraživanja koja su izvršena 2005. godine pokazala su da odnos koji imate sa svojim partnerom djeluje na mentalne i fizičke osobine i u znatnoj mjeri ih poboljšava.

Problemi sa srcem
Obzirom da za vrijeme intimnog odnosa dolazi do fizičke aktivnosti, to se pokazalo jako dobrim kada je u pitanju održavanje zdravlja srca, te samim tim djelujemo i na cirkulaciju.

Ukoliko jednom sedmično imate intimni odnos, onda su vam smanjene šanse da obolite od erektilne difuzije.

Nisko samopouzdanje – Kada dođe do ejakulacije, svi hormoni prolektin testosteron kao i estrogen djeluju na naše emocije i uravnotežuju ih.


Preporuči tekst

Related Post