Srđan Puhalo bez dlake na jeziku: “Braćo muslimani izgleda da šerijat važi samo sa sirotinju”

1075 0
Preporuči tekst

Kada bogati pređu svaku mjeru…

Jedan od uzvanika s jahte u klubu je tokom večeri častio hostese po klubu skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo na litre alkohola sve dok nije došao račun od 50 hiljada eura

U dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al-Nahyan, a koju koristi i njegov sin Mohammed bin Salman.

Kada se jahta vezala u Gružu, navodno su svi otišli u jedan klub. Kako neslužbeno saznaje Dubrovački dnevnik, jedan od uzvanika s jahte u klubu je tokom večeri častio hostese po klubu skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo na litre alkohola sve dok nije došao račun od 50 hiljada eura.

Kako je za Dubrovački dnevnik rekao sagovornik koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman, jedan iz društva koji je trebao platiti račun odbio je platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija. Policija je mlađeg muškarca privela u stanicu, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je bio veći od 375 hiljada kuna.

Ni iz policije ni iz samog kluba nisu željeli potvrditi informacije do kojih je došao Dubrovački dnevnik.

O svemu se oglasio i psiholog Srđan Puhalo koji je u svom stilu napisao komentar na Facebooku:

“Ekipa sa jahte u vlasništvu šeika Hamdana bin Zajeda bin Sultana Al Nahjana, emira Ujedinjenih Arapskih Emirata, u Dubrovniku za jedno vece popila alkohola u vrijednosti od 50 000 eura,

braćo muslimani izgleda da šerijat vazi samo sa sirotinju!!!”, napisao je Puhalo.


Preporuči tekst

Related Post