Internet je primjetio da Keanu Reeves nikada ne dodiruje žene. Evo dokaza. Pogledajte slike!

1412 0
Preporuči tekst

Postao još popularniji zahvaljujući fotografijama na kojima se vidi da rijetko stavlja ruke na osobe s kojima se fotografira

Nije nikakva tajna da 54-godišnji glumac Keanu Reeves trenutno uživa u pojačanoj popularnosti, no gdje se u takvim slučajevima često dogodi da mnogi pod povećalom interneta posrnu, njegova legenda samo raste

Keanu Reeves postao je još popularniji nego što je bio, a to je zahvaljujući neobičnoj zbirci fotografija na kojima se jasno vidi da glumac rijetko stavlja ruke na osobe s kojima se fotografira. S obzirom na Donalda Trumpa i njegove načine ophođenja prema okolini i Joea Bidena koji je optužen da njuši tuđu kosu i dira žene na političkim skupovima, javnost je s veseljem i odobravanjem dočekala navike Keanua Reevesa.

  • 801HA HA HA

Obožavatelji glumca rođenog u Libanonu odmah su ga proglasili savršenim đentlmenom, a osobe koje su na Twitteru i Facebooku skrenule pažnju na njegovo pristojno ponašanje u kratko su vrijeme prikupile mnoštvo lajkova.

Iako je velika većina komentara glumčeve navike bila iznimno pozitivna, našlo se i nekoliko drugačijih opaski.

‘Pametan je. Od sad ću se i ja tako fotografirati’, glasio je samo jedan od komentara mnogih koji su cinično zaključili kako se radi o preventivnoj obrani od optužaba za neprilično seksističko ponašanje.

No, većina je zaključila kako Keanu Reeves zapravo samo poštuje tuđi osobni prostor. Bez obzira što se slažemo s komentarima koji glumca opisuju kao pristojnu i pažljivu osobu, ponudit ćemo još jedno moguće objašnjenje.

Nije nemoguće da je Keanu Reeves naviku ne stavljanja ruku na druge osobe stekao jer je pušač. Tko zna, možda je tokom godina jednostavno pazio što radi sa zapaljenom cigaretom, pa mu je ostala ta navika?

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

tportal.hr


Preporuči tekst

Related Post