DaniellaDoaa

Daniella Mijatović voditeljica sportskog programa Federalne TV, prešla na islam i promjenila ime / Foto

1463 0
Preporuči tekst

Poznata manekenka i voditeljica FTV sa Nove Otoke pripadnost islamu očitovala u džamiji u Ilijašu

Daniella Mijatović, bivša manekenka i voditeljica Federalne TV, posljednje dvije godine krila je svoj život daleko od javnosti. Mnogi su bili iznenađeni kada je u septembru prošle godine uzela godinu dana neplaćenog i zaputila se u daleku Afriku, tačnije Keniju, odakle je porijeklom njena majka Agneta.

Kako javlja Faktor pozivajući se na izvore bliske tamnoputoj ljepotici, razlog njenog odlaska je Kenijac sa belgijskim papirima, koji je u u Africi, ali i u Evropi poznat kao uspješan bioenergičar. Daniella je danas na svoj Instragram profil postavila sliku iz porodilišta na kojoj je sa bebom i na taj način javnost obavijestila da je postala majka.

– Otac djeteta je bioenergičar sa kojim Daniella posljednjih mjeseci živi u naselju Nova Otoka. Ona je u bolnicu Koševo otišla u četvrtak, a porodila se u petak ujutro. Ono što je posebno zanimljivo je da je nedavno prešla na islam. To uradila u džamiji u Ilijašu i više se ne zove Daniella nego Doaa – otkriva za Faktor blizak prijatelj tamnopute ljepotice.

fokus.ba


Preporuči tekst

Related Post