Kardinal Puljic Sirotinja

“Kardinale Puljiću, novac ste uzeli iz usta hrvatske sirotinje da bi nastavili gojiti debele svećeničke g****e”

7731 0
Preporuči tekst

Kada se kardinal miješa u politiku, tada svi šute, no, ova novinarka je hrabra.

Bivša novinarka Televizije Sarajevo (TVSA) Fehra Žarak, na svom Facebook profilu, objavilja je komentar u vezi sa komentarom kardinala Puljića, odnosno njegove izjave na račun Željka Komšića legalnog i legitimnog hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Njen komentar prenosimo u cijelosti…

“Dragi kardinale Puljiću, prije nego ste se bacili kamenom zaboravili ste, da ste i vi “zakonito” od Hrvatske banke za obnovu i razvoj dobili kredit od oko 3 miliona eura za gradnju Svećeničkog doma vrhbosanske nadbiskupije (doma za umirovljene svećenike u rangu ****) koji niste otplaćivali i tražili ste oprost duga od premijera Plenkovića i dobili ga. Znate li, da ljudi u Hrvatskoj bivaju ovršeni i izbačeni iz stana za dug veći od 3.000 eura.

Prije pomenutog oprosta, dobili ste na ‘lijepe oči’ oko 360.000 eura da bi obnovili velebnu zgradu do svećeničkog doma. Kardinale Puljiću, novac ste uzeli iz usta hrvatske sirotinje da bi nastavili gojiti debele svećeničke guzice u svom ovozemljskom raju.
I još nešto, poznato mi je, da vaša ljubav i Dragana Čovića nije baš cvjetala, a kad je procvjetala zna se, kad vas je Hrvatska “zalila” eurićima.”


Preporuči tekst

Related Post