Allah ga kaznio na ovom svijetu. Pedofil i trgovac djecom izbičevan do smrti! / Video

11636 0
Preporuči tekst

Narod mu presudio. Njegova smrt je snimljena, a snimka se koristi kao poruka drugim trgovcima i zlostavljačima djece

Zloglasni ruski pedofil optužen za krijumčarenje djece u Rusiji uhvaćen je i izbičevan do smrti. Njegova smrt je snimljena, a snimka se koristi kao poruka drugim trgovcima i zlostavljačima djece.

Pedofil, identificiran kao Aleksey Frumkin, bio je osumnjičen za trgovinu djecom i vodio je lanac trgovine u Rusiji i susjednim državama. Ruski predsjednik Vladimir Putin posebno je oštar prema pedofilima i njihov čin smatra najnižim bolesnim porivom. Isto tako je razmišljao i Frumkinov ”krvnik” Olkhon.

Nakon što je zarobljen i vezan za stup, Frumkin je pokušao uvjeriti svoje krvnike da je trgovac drogom, a ne dio prstena pedofilije, preklinjući: “prestanite molim vas! Reći ću vam što trebate. Nazvat ću drugoga trgovca drogom i donijeti će drogu”.

Ova izjava nije impresionirala Olkhona rođenog u Novosibirskom jer on ne vidi veliku razliku između trgovine djecom i trgovine drogom. Nastavio je bičevati Frumkina.

Ovom zloglasnom ruskom pedofilu optuženom za krijumčarenje djece u Rusiji tako je presudio ”narod”. Njegova smrt je snimljena, a snimka se koristi kao poruka drugim trgovcima i zlostavljačima djece.

Video je objavljen na društvenoj mreži ‘Vkontakte’ od strane zajednice pro-ruskih pobunjenika za koje se smatra da stoje iza ove smrtne presude.

Javno pogubljenje izvršeno je u gradu Communar, Donetska (Donečka) oblast, u južnoj Ukrajini.

Baxter Dmitrij vijesti, Svijet


Preporuči tekst

Related Post