Erdogan Siromasi

Muštuluk od Erdogana: Račune siromašnih građana država plaća

8009 0
Preporuči tekst

Ovim potezom Erdogan će spasiti prezadužene građane komercijalnih kamatara

Predsjednik Erdogan u svojoj izjavi naglasio je kako će država platiti račune za struju siromašnih građana koji primaju socijalnu pomoć od države.

“Mjesečno 150 Kw troškova njihove električne energije mi ćemo snositi” Predsjednik Erdogan je još naglasio da će nastojati pomoći turskim građanima koji su “prezaduženi” kod komercijalnih banaka. “Posredstvom Ziraat banke otkupit ćemo kredite zaduženih građana i skupiti ih pod jedan krov.

Kod koje god banke da su građani zaduženi Ziraat banka će te kredite zatvoriti, kasnije ako žele da kredit vraćaju na 24 ili 60 rata ovisi o njima samim” Ovim potezom Erdogan će spasiti prezadužene građane komercijalnih kamatara koje bi njihov dug iz godine u godinu uvećavali daleko većim kamatama, produžit će im se i rok otplate.

Poznata je činjenica da je predsjednik Erdogan još prije omogućio građanima Bosne i Hercegovine beskamatni kredit u iznosu od 100 miliona Eura sa dugim rokovima otplate… Poznato je isto tako da ni banke u vlasništvu države BiH-Entiteta nisu ovakvo nešto omogućile nikad narodu Bosne i Hercegovine… Ko ne bi poželio jednog ovakvog predsjednika u svojoj državi?

bosna1463.com


Preporuči tekst

Related Post