Muskarc Batine

Muškarac pretukao djevojku ispred kluba u Sarajevu, pa dobio batine (Video)

2038 0
Preporuči tekst

Djevojka nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray prije nekoliko dana nadzorne kamere zabilježile su incident gdje muškarac evidentno zlostavlja djevojku nanoseći joj udarce. Ipak, ekspresno je regovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Naime u nedjelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako spomenuti klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

Da bi spriječio evidentno nasilje nad djevojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji bh. MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od djevojke i sa nekoliko udaraca ga savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio kako je reagirao jer nije mogao nijemo posmatrati nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osjećaju.

“Kada sam vidio na svome videonadzoru Doriana Gray, da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svojim obezbjeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol”, kazao nam je Stojnić.

Klix


Preporuči tekst

Related Post