Zena Dzin

Djevojka imala problema sa zaljubljenim džinom zbog ovih radnji:

3902 0
Preporuči tekst

Sestra koja ima nešto više od dvadeset godina, udala se za svog izabranika, ali ne može podnijeti njegovu blizinu od dana vjenčanja

Sestra koja ima nešto više od dvadeset godina, udala se za svog izabranika, ali ne može podnijeti njegovu blizinu od dana vjenčanja

Kontaktirala me radi rukje jedna sestra, Arapkinja, nešto preko dvadeset godina. Plakala je. Udala se za svog izabranika prije više od godinu dana, ali ne može podnijeti njegovu blizinu od dana vjenčanja niti ima odnos s njim. Dolazi joj u snu, ili kada je sama u sobi, snažan muškarac (džin zaljubljenik) i prisili je na initimni odnos, svaki dan, prijeteći joj kako nikad neće biti sretna sa mužem, jer je ona odavno “njegova”!

Autor: hfz: Fuad Abdullah Seferagić

Sestra dalje govori kroz suze, kako je kao djevojčica voljela obući lijepe haljine ili haljinice pa igrati i plesati pred ogledalom u spavaćoj sobi, uz muziku i pjesmu! Jednom je tako osjetila da je “nešto vuče” da igra i pleše pred ogledalom svaki put kad bi roditelji bili na poslu ili izvan kuće, ili ako su tu, onda u wc/kupatilu, ili bi se dugo šminkala.

Nedavno je tri dana zaredom sve lomila i razbacivala u stanu pa pala u bandak te su je takvu našli njeni roditelji. Suprug se želi razvesti, jer se ne može nositi s iskušenjima. Zaljubljeni džinn kod žene može njenom suprugu stvarati odbojnost za initimom ili čak nedostatak potencije, a samoj ženi bol pri odnosu ili odvratnost.

Roditelji su odgovorni za svoju djecu i dužni su ih od malena upućivati u Islam i ne trpati ih u zagrljaj harama i onog što će privući pažnju Šejtana i Džinna, kao što je muzika, pjesma i ples, ili od malena šminkanje usana, iscrtavanje očiju itd. Čak su i naše nane znale reći:”U špiglu je šejtan!”

Zaljubljeni džinni su “najnezgodniji” i najmukotrpnije ih se riješiti. Najviše su ljudi pogođeni džinnima zaljubljenicima jer se nikad kao u današnje vrijeme nije forsirala strast i pozivanje u zinaluk, niti se toliko isticalo tijelo i sexipil kod ljudi.

Bolje spriječiti nego liječiti!

Najčešći simptomi ove vrste džina su:

• poigravanje očnih kapaka ili obrva

• sanjanje initimnog odnosa ili silovanja

• odbojnost prema svome bračnom drugu

• odlaganje ženidbe ili udaje

• bol ili ciste u jajnicima, maternici, kukovima i u stomaku a kod muškaraca bol u preponama, kukovima, aritmija srca i problemi sa prostatom i potencijom.

• često stajanje pred ogledalom

• dugo kupanje

• osjećaj da nas neko prati ili posmatra

• osjećaj da neko diše u našem krevetu ili spava pored nas.


Preporuči tekst

Related Post