Brak Tri Pitanja

Odgovorite na ova tri pitanja, i provjerite da li ste spremni za brak:

1666 0
Preporuči tekst

Velikom se broju ljudi čini da su spremni za brak, no mi bismo preporučili da sebi prvo postavite ova tri pitanja i iskreno odgovorite, pa onda odlučite

Brak je velik korak u životu svakog čovjeka, a kako se u zadnje vrijeme broj razvoda alarmantno povećava, izgleda da se dosta bračnih parova odlučilo malo preuranjeno.

Kako se to ne bi dogodilo i vama, postavite si ova tri pitanja i iskreno odgovorite na njih, pa ćete vidjeli jeste li stvarno spremni za brak.

1. Je li vam sreća partnera najvažnija na svijetu? – Tajna sretnog braka je kad oba partnera stavljaju partnerovu sreću ispred svoje, pa vi vidite.

2. Jeste li se spremni nadopunjavati s partnerom? – Brak je zajednica koja nije slična životu koji ste vodili prije braka, pa morate biti sigurni da vam se planovi za budućnost poklapaju i nadopunjavaju kako ne bi dolazilo do nesuglasica, svađa, pa i razvoda.

3. Zašto volite partnera? – Ne govorimo o zaljubljenosti, već o ljubavi, a tu morate biti vrlo iskreni prema sebi i shvatiti prave razloge ljubavi, jer ako mislite da je dovoljno reći “zato što ga/nju volim”, budite sigurni da niste ni izbliza spremni.

Kakve ste odgovore dali?

Akos.ba


Preporuči tekst

Related Post