Ruska manekenka koja se udala za muslimanskog kralja već nakon dva dana doživjela neočekivan šok

5684 0
Preporuči tekst

Nije se uopšte trebala javljati na telefon

RUSKINJA koja se udala za bivšeg kralja Malezija otkrila je kako se javila na njegov mobitel dva dana nakon vjenčanja i kaže da je češka manekenka vikala na nju tvrdeći da je ona njegova žena.

Oksana Voevodina i njezin bivši suprug Sultan Muhammad V usred su spora oko očinstva Oksaninog 9-mjesečnog sina Leona s njim, no 50-godišnji Sultan tvrdi da dijete nije njegovo.

Bogati Sultan Muhammad koji je prije 13 mjeseci napustio prijestolje nakon braka s bivšom Miss Moskve ne priznaje njezino dijete za koje ona kaže kako je jedini njegov sin i nasljednik. Sultan je iskoristio islamsko pravo da se razvede od nje i par je sad u oštroj financijskoj bitki, prenosi Daily Mail.

Oksana je rekla da je tadašnji kralj – poznat kao Faris – inzistirao na tajnosti njihovog islamskog vjenčanja u Maleziji i kasnije ruske ceremonije, ali detalje su otkrili njegovi prijatelji, a za ruski Channel One progovorila je nedavno i 27-godišnjakinja.

Ona kaže kako se dva dana nakon javila na njegov telefon dok je bio u kupaonici. Pisalo je da zove “Bob” i ona je mislila da se radi o američkom prijatelju koji mu želi čestitati na vjenčanju. “Javila sam se i čula histerični ženski glas koji je vikao na mene da je ona njegova žena”, kaže.

Zbog tog poziva izbila je svađa između nje i sad već bivšeg supruga. Kaže da joj je Sultan rekao kako mu je ona jedina žena, no ona je kasnije pokazala navodni bračni certifikat iz njegovog braka iz 2020. s Čehinjom.

On još nije odgovorio na te optužbe, a Roksana je za ruske medije izjavila čak i kako strahuje za svoj život i život svog sina.

Index.hr


Preporuči tekst

Related Post