MOLIM VAS, POMOZITE MI: MUŽ MI JE UMRO GLADAN, PETERO DJECE JE GLADNO!

1228 0
Preporuči tekst

Samohrana majka u Zenici sa petero djece nalazi se na ivici egzistencije. Ko nije u stanju pomoći neka bar podijeli na svoj zid, možda se nađe neko ko može, a ko upućuje na dobro kao da ga i sam čini.

5599a4db-a574-4558-a1fe-193025bbfe5f-naslovna-690x480

“Nažalost nije nam svima isto, porodica za koju sada skupljamo pomoć je iz Stranjana i u teškoj situaciji su,nažalost preteškoj situaciji. Majka Mirsada koju vidite na slici,ima petero djece, djeca su uzrasta od 6, 8, 14, 16, 19 godina. Još tužnije što nosi ova priča jeste da im je babo preselio, kada je posjećena ova porodica prošlo je sedam dana od smrti njihovog babe. Ono od čega se ledi krv u venama, jeste da majka Mirsada kroz suze govori, da joj je suprug preselio gladan, zamislite kakva je to bol, a djeca više su gladna nego sita. Bez struje su zbog velikog duga, a radi sedmine od smrti njihovog oca, komšija je posudio struju”, navodi se.

Za više informacije o slanju novca ili eventualno paketa sa hranom, obratite se na: Adresa i br. telefona: Mirsada Doglod Stranjani-Dolac ZENICA evo broj 062 576 575.

Molimo PODIJELITE ovo s prijateljima na Facebooku!

Izvor: novi.ba


Preporuči tekst

Related Post