Tucite me djeco moja, to sam i zaslužila. Svaki svoj dan sam poklonila da ostvarim nešto s vama!

1602 0
Preporuči tekst

Starica je teško pretučena, što se može i vidjeti na fotografijama, a navodno sve zbog toga što je izgubila dječiju igračku
Priču koju je na našem jeziku prvi objavio portal Doznajemo.com krajem 2016. godine u međuvremenu je dobila mnoge verzije, a neki mediji su čak pisali da se slučaj desio u Bosni i Hercegovini.

Mi smo tada naveli kako zaista uznemirujuće fotografije dolaze iz države Jemen, iz centralnog dijela ove zemlje, gdje se dogodio slučaj koji je užasnuo mnoge – Starica je teško pretučena, što se može i vidjeti na fotografijama, a navodno sve zbog toga što je izgubila dječiju igračku?!

– Kakve to duše imate djeco draga, ja nisam nikog i ništa dirala i krala. Sve što sam mogla, vama sam dala. Tucite me, to sam i zaslužila jer sam svaki moj dan poklonila da ostvarim nešto vama. Hvala vam djeco draga i vi ste roditelji i vi možete osjetiti ovu bol koju ja sad osjećam, ali proći će nadam se, proći će, niste me usmrtili iako ste željeli, Bog sve vidi i sve zna i to ne da.

– Slučaj je policiji prijavio drugi sin ove starice. Kako navode mediji na arapskom jeziku, u premlaćivanje su bili uključeni ženin sin, njegova supruga i njene dvije sestre. Navodno je supruga sve započela, nakon prepirke i optužbi na račun majke svog muža – stoji u tekstu od prije nešto manje od tri godine.

Pročitajte još: Ovako je završio čovjek koji je tukao svoju majku. Obratite pažnju na detalj prilikom gasula!
U međuvremenu se portal Raskrinkavanje.ba potrudio pokušati otkriti originalni izvor priče i fotografija koje je nazvao – mističnim!?

Po ovom izvoru, slučaj se nije desio u Jemenu, nego u Tunisu:

– Najstarija objava na Internetu koju smo uspjeli pronaći, a koja sadrži fotografije starice, objavljena je 29. marta 2016. godine na tunižanskom portalu Asslema FM. U kratkom tekstu na arapskom jeziku, stoji da se slučaj desio u Siliani, što je regija u Tunisu – piše portal Raskrinkavanje.ba


Preporuči tekst

Related Post