Hrvatski političar organizuje “bacanje čvaraka i slanine” na granicu zbog migranata

1646 0
Preporuči tekst

Sramoti cijelu Hrvatsku. Fuj!

Splitski gradski vijećnik mnoge je iznenadio još jednim potezom. On je na svom Facebook profilu napravio događaj čudnog naziva – Bacanje čvaraka i slanine na državnu granicu.

Događaj koji će se dogoditi na Bajakovu u četvrtak i petak, 9. i 10. marta, Martin Pauk je objasnio kao ‘blagoslov državne granice’, a bonus bodove najavio za one koji dovedu živu domaću svinju.

Martin Pauk je za dalmantinske portale komentirao ovu čudnu objavu.
– Obzirom da nacionalna vlast ne pokazuje dovoljnu ozbiljnost niti pripremljenost povodom nadolazeće migrantske invazije iz Turske, vrijeme je da barem humorom pokažemo spremnost na zaštitu svih naših građana. Trenutna situacija je samo vrh sante leda koja se događa posljednjih desetljeća, a ima samo jedan pravi naziv – invazija i okupacija Europe, rekao nam je Pauk.

Nastavio je kako je ovaj događaj poruka kako se mora osigurati budućnost djece i naroda Evrope.
– Plan ‘vladara iz sjene’ Europske Unije jest u narednih nekoliko desetljeća naseliti milione afro-azijata te izmiješati europsku krvnu sliku. U Belgiji su prije par dana na vijestima čelnici belgijske Islamske Stranke najavili da će uvesti šerijat do 2030. godine budući da će tada biti u većini. Zatvaranje granica za nasilne afro-azijske migrante je ključ u obrani autohtonog bijelog i kršćanskog naroda. Budućnost Europe i opstanak našeg naroda i djece je ono što moramo osigurati u ovim ključnim vremenima, zaključio je.


Preporuči tekst

Related Post