Dva sastojka spomenuta u Kur'anu, koja sprječavaju infarkt i moždani udar

1771 0
Preporuči tekst

Doktori priznali kur’anski lijek za dvije vodeće bolesti današnjice…

NAUČNICI, DOKTORI I DRUGA STRUČNA LICA SU U VIŠE NAVRATA POTVRDILI PREDNOSTI REDOVNOG KONZUMIRANJA MEDA U KOMBINACIJI SA CIMETOM, KAO MOĆNO ORUŽJE U BORBI PROTIV MNOGIH BOLESTI.

VIŠE OD 4.000 GODINA MED SE KORISTI KAO TRADICIONALNI LEK ZA SKORO SVAKU BOLEST. EGIPĆANI SU GA KORISTILI ZA LEČENJE RANA, GRCI ZA DUG ŽIVOT, A INDIJANCI DA USPOSTAVE RAVNOTEŽU U ORGANIZMU. MODERNA MEDICINA POKAZUJE DA SU OVA VEROVANJA ISTINITA.

KAKO JE BILO POZITIVNIH UVERENJA O MEDU, ISTO TAKO SE ZNALO ZA CIMET OD DAVNINA. CIMET SE SMATRAO KAO POGODAN POKLON ZA MONAHE ZBOG SVOJE KORISTI U LEČENJU MNOGIH BOLESTI. OVO SU NEKE OD KOMBINACIJA OVIH MOĆNIH PRIRODNIH SASTOJAKA KOJI SE MOGU KORISTITI U LEČENJU NEKIH BOLESTI, UKLJUČUJUĆI HRONIČNE KAO ŠTO JE ARTRITIS.

SMANJENJE HOLESTEROLA

DODAJTE DVE KAŠIKE MEDA I TRI KAŠIČICE CIMETA U VELIKU ŠOLJU ČAJA. KONZUMACIJA OVE MEŠAVINE ĆE IZAZVATI SMANJENJE HOLESTEROLA ZA 10% U ROKU OD SAMO DVA SATA.

KARDIOVASKULARNE BOLESTI

UJUTRU, UMESTO MARMELADE ILI DŽEMA, STAVITE MALO MEDA I CIMETA NA PARČE HLEBA. AKO REDOVNO KONZUMIRATE OVU KOMBINACIJU, TO ĆE VAM POMOĆI DA SMANJITE NIVO HOLESTEROLA U KRVI I SPREČITE MOGUĆNOST DOBIJANJA SRČANOG UDARA.

PROTIV ARTRITISA

U ŠOLJI KLJUČALE VODE POMEŠAJTE DVE SUPENE KAŠIKE MEDA I KAŠIKU CIMETA. PIJTE OVAJ NAPITAK UJUTRO I UVEČE. UZ REDOVNU UPOTREBU, OVO PIĆE ĆE VAM POMOĆI U LEČENJU HRONIČNOG ARTRITISA.

PROTIV INFEKCIJE ŽUČNE KESE

AKO IMATE BILO KAKVU INFEKCIJU ŽUČNE KESE, MOŽETE KORISTITI MEŠAVINU GORE POMENUTU, ALI OVAJ PUT PROMENITE KOLIČINU MEDA I CIMETA. U ŠOLJU KLJUČALE VODE STAVITE DVE KAŠIČICE CIMETA I VELIKU KAŠIKU MEDA.

PROTIV PREHLADE

AKO IMATE PROBLEMA SA ČESTIM PREHLADAMA, NAPRAVITE MEŠAVINU OD VELIKE KAŠIKE MEDA I ČETVRTINE KAŠIČICE CIMETA. OVA NAVIKA ĆE POMOĆI U LEČENJU PREHLADE, HRONIČNOG KAŠLJA I ZAČEPLJENJA SINUSA.

JAČA IMUNITET

POŽELJNO JE DA SE SVAKODNEVNO KONZUMIRAJU OVE NAMIRNICE, JER PRIRODNO ŠTITE TELO OD BAKTERIJA I VIRUSA.

Izvor: rokaj.ba


Preporuči tekst

Related Post