Udaje se kćerka Izetbegovića: Na svadbu stiže Erdogan!

3393 0
Preporuči tekst

Jasmina Izetbegović, za razliku od svog izabranika, rjeđe se pojavljuje u javnosti

Sebija i Bakir Izetbegović, prije četiri godine, prisustvovali su vjenčanju kćeri turskog predsjednika, Sumeyye Erdogan, a turski predsjednik, Recep Tayyip sa suprugom Eminom, doći će u Sarajevo krajem juna na vjenačanje Jasmine Izetbegović i njenog izabranika Adnana Cerića.

Šest mjeseci nakon što su razmijenili zaruke, Jasmina Izetbegović, kćerka Sebije i Bakira Izetbegovića, i njen izabranik Adnan Cerić, popularni youtuber, zakazali su vjenčanje. Prema saznanjima “Slobodne Bosne“,svadbeno veselje zakazano je za kraj juna ove godine, najvjerovatnije u hotelu Evropa, a prema još uvijek nezvaničnim ali poudanim informacijama, svadbi će, među ostalim prisustvovati i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, prijatelj porodice Izetbegović.

Sebija i Bakir Izetbegović, prije četiri godine, prisustvovali su vjenčanju kćeri turskog predsjednika, Sumeyye Erdogan, koja se udala za Selcuka Bayraktara, sina turskog biznismena Ozdemira Bayraktara, a turski predsjednik, Recep Tayyip sa suprugom Eminom, revanširat će im se u junu kada je planirano vjenačanje Jasmine Izetbegović i njenog izabranika Adnana Cerića.

Jasmina Izetbegović i Adnan Cerić, u vezi su već skoro dvije godine, a zaruke su razmijenili krajem decembra prošle godine.

CeriX, što je pseudonim pod kojim je poznat Adnan Cerić, ima vlastiti video kanal na YouTubeu koji trenutno prati oko 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 hiljada pratilaca. Klipove Adnana Cerića pregledali su milioni ljudi.

Jasmina Izetbegović, za razliku od svog izabranika, rjeđe se pojavljuje u javnosti. Završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu i profesionalno se s puno uspjeha bavi grafičkim dizajnom.


Preporuči tekst

Related Post