Dokaz o lažnoj humanosti Ronalda. Izgleda kada je virus u pitanju, tada niko svoje ne da

1299 0
Preporuči tekst

Još jedna lažna vijest o humanosti Kristijana Ronalda

Ne ulazeći u stvarnu humanost nogometaša Kristijana Ronalda, svjedoci smo tokom proteklih godina velikog broja lažnih vijesti o njegovim navodnim humanim djelima. Tako je i danas, u jeku pandemije koronavirusa, objavljema još jedna laž, a lahkovjerni simpatizeri ovog igrača su “potrčali” da je podijele.

Portugalski mediji demantovali su informaciju koja se širi svjetskim medijima da je Kristijano Ronaldo odlučio je da svoje hotele prenamijeni za potrebe liječenja zaraženih virusom korona.

Ronaldovi hoteli u Lisabonu i Madeiri od sljedeće nedjelje će postati bolnice za zaražene, prenijeli su Daily Mail i Marca. Dodali du da će smještaj će biti besplatan, a Portugalac će pokriti i sve troškove liječenja, kao i plate doktora, medicinskih sestara i ostalog osoblja,a Marca ju je nedavno obrisala i s portala i s društvenih mreža

Međutim, uslijedio je demanti iz matične zemlje. Portugalski mediji su kontaktirali agenciju kao i hotele gdje je ova vijest demantovana. Nekoliko vodećih novinara je istaklo da je u pitanju lažna vijest koja je potekla sa Facebooka.

(Nasevijesti.com)


Preporuči tekst

Related Post