MUFTIJA BIHAĆKI DAROVAO PRVO NOVOROĐENČE U NOVOJ 1441. HIDŽRETSKOJ GODINI

813 0
Preporuči tekst

Muftija bihaćki hafiz Mehmed ef. Kudić je izrazio svoje veliko zadovoljstvo što je imao priliku darovati majku i bebu

Sretna majka Ismeta Okić – Lulić je rodila je zdravog i prekrasnog sina za koga je dežurni ljekar na porodilištu dr. Sabahudin Komić dao ocjenu 10. Majka je bila iznenađena posjetom i što je ona upravo bila ta koja je prva u ovoj hidžretskoj godini na ovaj svijet donijela jednog prelijepog dječaka i da je […]

Sretna majka Ismeta Okić – Lulić je rodila je zdravog i prekrasnog sina za koga je dežurni ljekar na porodilištu dr. Sabahudin Komić dao ocjenu 10. Majka je bila iznenađena posjetom i što je ona upravo bila ta koja je prva u ovoj hidžretskoj godini na ovaj svijet donijela jednog prelijepog dječaka i da je muftija bihaćki došao lično da joj na tome čestita i uruči prigodne poklone, saopćilo je Muftijstvo.

Muftijstvo Bihaćko

Muftija bihaćki hafiz Mehmed ef. Kudić je izrazio svoje veliko zadovoljstvo što je imao priliku darovati majku i bebu, te istakao da je posebno lijep osjećaj biti dijelom sreće drugih ljudi. Naglasio je da Islamska zajednica posebno potiče na očuvanje porodice i poboljšanje nataliteta, koji je u posljednje vrijeme u znatnom opadanju.

Dr. Sabahudin Komić, dežurni ljekar se u ime porodilišta i Kantonalne bolnice u Bihaću svesrdno zahvalio Muftiji na posjeti i ukazanom znaku pažnje prema novorođenčetu, njegovoj majci i cijeloj porodici, te izrazio svoje zadovoljstvo ovim porodom i samim dječakom koji je došao na ovaj svijet.

OrizareNews


Preporuči tekst

Related Post