Koza Novac

Šok u Srbiji: Koza pojela 20.000 eura

2797 0
Preporuči tekst

Koza zavila u crno srbijansku porodicu:

Belka nas je zavila u crno…

Muž od tog dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu tačku, rekla je Milena za arandjelovacinfo.rs

Sljedeća vijest bi bez problema mogla da se svrsta u rubriku “Vjerovali ili ne”.

Naime, kako piše portal arandjelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović, općina Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 eura koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića, odlučili su proširiti svoje imanje i za to su spremili pozamašnu sumu od 20.000 eura da bi kupili 10 hektara zemlje. Ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

– Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kojeg kupujemo zemlju da bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su bile na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj svekar je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka, koju imamo već nekoliko godina, ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela jesti pare sa stola – kazala je kroz suze Milena.

Dodala je da, kad su čuli šuškanje i buku, njen muž je ustao od stola i samo što ga “šlog nije strefio”.

Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 eura samo, a sve ostalo je bilo pojedeno.

– Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno – rekla je Milena za arandjelovacinfo.rs.

Avaz


Preporuči tekst

Related Post