Mladi Vojvođani skinuli i zapalili transparent koji veliča ratnog zločinca Radovana Karadžića

960 0
Preporuči tekst

Svaka čast i podrška Udruženju Mlada Vojvodina

Udruženje Mlada Vojvodina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta

Organizacija Mlada Vojvodina danas je skinula a potom i spalila transparent “Radovan Karadžić heroj”, koji su jutros nepoznati počinioci okačili na jedan nadvožnjak u Novom Sadu.

Mlada Vojvodina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta.

Na filmu se čuje kako ženski glas naredbodavnim tonom kaže: “Skidaj”, a potom se vide dvije osobe koje imaju marame preko lica kako skidaju transparent sa nadvožnjaka.

Potom su transparent poprskali nekom vjerovatno zapaljivom supstancom a zatim su ga spalili na travi.

Na kraju snimka vidi se jedna od osoba koja je učestvovala u akciji, koja ima crvenom maramom prekrivena usta i nos, sunčane naočale i kačket, i pokazuje četiri prsta.

Četiri podignuta prsta, bez palca, simbol su onih koji se zalažu za široku autonomiju Vojvodine.

Na Instagram profilu Mlade Vojvodine taj kratki film označen je tagovima “No pasaran”, “Vojvodina nazi free zone”, “Smrt fašizmu”, “Neće proći”, “Vojvodina Vojvođanima”, “Vojvodina Novi Sad”.

bhdijaspora.net


Preporuči tekst

Related Post

Imami NeCasan Posao

Imami u nečasnom poslu

Posted by - 02/01/2020 0
Preporuči tekstNoć prije same dženaze nekoliko članova iz moje familije i ja susreli smo se sa dvojicom imama da se…