Šokantno: Srpski četnički pokret preko “Kurira” raspisao potjernicu za Nihadom Aličkovićem

1113 0
Preporuči tekst

Četnici su prešli svaku mjeru izricanjem ove prijetnje

Srpski četnički pokret je uz pomoć beogradskog lista “Kurir” objavio šokantnu potjernicu za Nihadom Aličkovićem, Sarajlijom koji predvodi Antidayton pokret.

“Raspisali smo potjernicu za Nihadom Aličkovićem, prijateljem Nasera Orića. Jedinice za brza dejstva će ga uhapsiti”, kaže vojvoda Gojko Rabrenović. Četnici nude 60 hiljada eura za “glavu Nihada Aličkovića.

Četnici su prešli svaku mjeru izricanjem ove prijetnje, međutim “Kurir” je uradio još goru stvar objavljujućiu navedenu prijetnju. Bosna i Hercegovina ne smije ostati nijema na ovaj skandalozni potez četničko – medijske družine i Srbije.

Srpski četnički pokret Republike Srpske

Srpski četnički pokret je osnovan prošle godine u Srbiji, a odmah nakon toga isti pokret je osnovan i u manjem bh. entitetu sa nazivom “Srpski četnički pokret Republike Srpske”.

Spomenuti pokret osnovan je u julu prošle godine u Trebinju.
Za predsjednika “Inicijativnog odbora, koji ima 107 članova iz istočne Hercegovine, izabran je političar iz Srbije Siniša Vučinić.

Taj pokret je najavio osnivanje nastavnih centara za obrazovanje mladih četnika u tri grada u BiH.

U saopštenju četnika navodi se da će jedan od njenih osnovnih ciljeva biti njegovanje i baštinjenje četništva kao “najznačajnije srpske tradicije i promocija četništva kao ideologije budućnosti”, a najavljeno je i osnivanje nastavnih centara za obrazovanje mladih četnika.


Preporuči tekst

Related Post